Nuno Bettencourt, Gary Cherone grają Queen

28 czerwca w ramach Soundcheck Live w Lucky Strike Live w Hollywood składzie wykonano trzy utwory Queen:

Vocals: Gary Cherone
Guitar: Nuno Bettencourt
Drums: Mike Bennett
Synth-Bass: Derek Frank
Keys: Steve Ferlazzo
Trumpet: Ludo Louis
Trumpet: Cameron Johnson
Saxophone: Mike Eyia
Background Vocals: Carl Restivo


We Will Rock You (intro)
Hammer To Fall
Stone Cold Crazy
Another One Bites The Dust
Fat Bottomed Girls
Killer Queen: Two Fux
Don’t Stop Me Now
Bicycle Race
I’m In Love With My Car
Get Down Make Love
I Want It All
Love Of My Life
Somebody To Love
Crazy Little Thing Called Love
Drums Solo
Under Pressure
It’s Late
You Take My Breath Away (intro)
Who Wants To Live Forever
Guitar Solo
Freddie Yeah Yeah Yeah
Radio Ga Ga
Bohemian Rhapsody
Spread Your Wings
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen+Heroes

  • RSS
  • Facebook
  • YouTube