VR The Champions

28 czerwca premiera VR The Champions w portalu VRTGO należącym do Universal Music. Po opłaceniu 10$ można obejrzeć w VR utwory Radio Ga Ga, We Will Rock You and We Are the Champions zarejestrowane w 2016 r. w Barcelonie na koncercie Queen+Adam Lambert.

VR The Champions jest to zapis koncertu w 360 w 3D do obejrzenia przy wykorzystaniu OWL VR, Oculus, Google Cardboard, Samsung Gear VR czy HTC Vive.

Queen+Adam Lambert 27.06 Los Angeles setlista

We Will Rock You (intro)
Hammer To Fall
Stone Cold Crazy
Another One Bites The Dust
Fat Bottomed Girls
Killer Queen
Two Fux
Don’t Stop Me Now
Bicycle Race
I’m In Love With My Car
Get Down Make Love
I Want It All
Love Of My Life
Somebody To Love
Crazy Little Thing Called Love
Drums Solo
Under Pressure
It’s Late
You Take My Breath Away (intro)
Who Wants To Live Forever
Guitar solo
Freddie Yeah Yeah Yeah
Radio Ga Ga
Bohemian Rhapsody
Spread Your Wings
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen

  • RSS
  • Facebook
  • YouTube
  • Last.fm