Brian May + Kerry Ellis – Golden Days nowa płyta

7 kwietnia premiera albumu Golden Days – Briana i Kerry.

Love in a Rainbow (4:38)
Roll With You (4:01)
Golden Days (4:46)
It’s Gonna Be All Right (The Panic Attack Song) (3:49)
Amazing Grace (5:38)
One Voice (4:50)
If I Loved You (4:18)
Born Free (4:12)
Parisienne Walkways (4:10)
I Who Have Nothing (4:20)
The Kissing Me Song (2:26)
Story of a Heart (3:36)
Can’t Help Falling in Love (3:26)

Autorstwo piosenek na płycie:

1. Love In A Rainbow (Brian May, Kerry Ellis)

2. Roll With You (Brian May, Kerry Ellis)

3. Golden Days (Brian May)

4. It’s Gonna Be All Right (The Panic Attack Song) (Brian May)

5. Amazing Grace (John Newton, Trad. Arr, Brian May)

6. One Voice (Ruth Moody)

7. If I Loved You (Oscar Hammerstein II, Richard Rodgers)

8. Born Free (John Barry, Don Black)

9. Parisienne Walkways (Phil Lynott, Gary Moore)

10. I Who Have Nothing (Carlo Donida, Mogol, Jerry Leiber, Mike  Stoller)

11. The Kissing Me Song (Brian May, Kerry Ellis)

12. Story Of A Heart (Björn Ulvaeus, Benny Andersson)

13. Can’t Help Falling In Love (Hugo Peretti, Luigi Creatore, George   David Weiss)

Do kupienia Amazon.UK

  • RSS
  • Facebook
  • YouTube
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 0 Flares ×